1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СЪВЕТИ
Повишете самочувствието!


Повишете самочувствието!

Един от най-честите проблеми на младите е липсата на самочувствие. Нещастна любов например може да срине самочувствието ни, но има трикове, които ще ни помогнат бързо да стъпим на крака, пише dnes.bg
1. Усмивка
Ако искате да изглеждате с добро самочувствие, първото нещо, което трябва да направите, е да се усмихнете. Освен че ще изглеждате по-щастливи и по-сигурни в себе си, научно е доказано, че хората, които по-често се усмихват, с времето стават и по-щастливи. 
2. Изправете се, постарайте се походката ви да е красива
Прегърбването и гледането в земята говорят много за човека, но за съжаление – нищо добро. Изправената стойка ще ви даде чувство на сигурност, а и ще изглеждате по-добре, като човек, който знае какво иска. 
3. Напълнете МР3-ката си с весели песни 
Изхвърлете от МР3-ката си всички тъжни мелодии и я напълнете само с весели песни с позитивни текстове. Доказано е, че музиката влияе на чувствата ни. Защо да не се възползвате от това? 
4. Започнете да се изтупвате
Ако изглеждате по-добре, и ще се чувствате по-добре. Отделяйте сутрин по 20 минути, старайте се винаги да сте с хубава прическа, грим и да сте облечени така, че да се чувствате сигурни в себе си. 
5. „Fake it till you make it“
„Преструвайте се, докато не успеете“ – ако имате проблем със самочувствието си, започнете да се държите като човек със самочувствие и след известно време това ще стане реалност.

04.08.2011, 17:03 Автор: Дефакто:ВестникЪт


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: