1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СЪВЕТИ
Жестове, които ще го побъркат


Жестове, които ще го побъркат

Мъжете мислят за секс по-често отколкото подозираме. Особено, когато става въпрос за нещо палаво и нестандартно, те наострят сетивата, за да доловят всеки намек, дори понякога ние да не сме на тази вълна. 

Именно защото те се побъркват от всяка възможност за палави изкушения, е добре да познаваме езика на жестовете, благодарение на който можем да наострим нашия любим, без дори кажем и дума. Независимо дали е нов на хоризонта или сте заедно от години, двусмислените жестове винаги работят.Ето предложения на rozali.com за палави намеци, които всяка жена трябва да умее безупречно.

Облизване на устните. Вие сте в кафене или ресторант, пиете виенско кафе и след поредната глътка с върха на езика облизвате сметаната от горната си устна. В това време го поглеждате с проницателен поглед и стрелата вече е забита. Той започва да си мисли за много по-различни неща от успешната ви презентация на работа, за която му говорите.

Предмет в устата. Не говорим за нещо нелогично, а за сочна череша, крайчето на химикалката или лъжичката от десерта. Може да ги прокарате по устните си, да ги оближете, да ги засмучете. Това определено ще му се стори адски подлудяващо.

Докосвате се по деколтето. Облечени сте с блуза с деколте. Дори да не се вижда част от бюста ви,лекото докосване по голата част не деколтето или неволното играене с висулката на врата ви, отварят размисли за нещо повече. На него му се ще да направи същото, но не може и това го побърква.

Леко надупване. Заставате пред него да търсите нещо в шкафа, да вземете паднала вещ от земята или се изкачвате по стълбите. Защо да не извиете допълнително чупката в кръста и да направите движенията си малко по-изразителни от обикновено в такива моменти. Няма начин да не впери поглед в дупето ви и да му прииска да го види без дрехи.

Поглед от главата до петите. В това мъжете са много по-силни, но те го правят не с определена цел, а защото се зазяпват по някоя мадама инстинктивно и искат да я оценят. Какво ще кажете да го направите и вие? Огледайте вашия избраник изпитателно, втренчено и бавно и накрая завършете с лека усмивка и поглед в очите. Той ще се смути, но и ще се почувства желан, което автоматично ще го настрои на палава вълна.

Сламката. Седите и пиете хубав коктейл, музиката е приятна, разговорът задушевен. Искате да отпиете от коктейла си, но дори в това може да вложите страст, като се наведете бавно към сламката и я поемете леко с езика към  устните си. Неговата червена лампичка ще светне и ще поиска да го дарите със страстна целувка.

Неволно докосване. Седите и си говорите. Докато разпалено му обяснявате нещо, го докосвате неволно по бедрото и забравяте да си махнете ръката. Плъзнете ръката си напред и назад няколко пъти, погледнете го зашеметяващо и си махнете ръката. Двамата ще се сетите за едно и също.

Всяка от нас може да има свои собствени трикове, за да провокира един мъж да я пожелае. Важното е да ги използвате с финес и интелигентно, така че да не прекрачите границата. Това още повече ще му се хареса на вашия избраник.

31.07.2011, 13:25 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: