1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СЪВЕТИ
Привлекателната визия не зависи от килограмите


Привлекателната визия не зависи от килограмите

Привлекателният външен вид зависи от множество фактори, а не единствено от обиколката на талията ви. Подходящият гардероб може да покаже тялото ви в най-добрата светлина, прикривайки дребните несъвършенства и акцентирайки върху силните ви страни. Цветовете, кройката и точния размер са определящи за крайния резултат. Дори и да имате няколко излишни килограма, това съвсем не е повод да се депресирате, напротив. Не подценявайте и правилната стойка, която ще направи осанката ви по-стройна, гърдите и задните части по-стегнати, а раменете по-нежни.

 Ако искате да удължите визуално фигурата си, заложете на райетата. Вертикалните райета създават впечатление за по-висок и слаб силует. Те оптично премахват няколко килограми от фигурата ви. Водещите дизайнери препоръчват стилните комбинации от черно и бяло, които освен, че вталят тялото ви, са и особено модни за този сезон. Ако не сте любители на черното, можете да изберете тъмно синьо, тъмно сиво или шоколадово.

За по-ниските дами е препоръчително да концентрирате тъмните тонове в долната половина от тоалета. Пълничките представителки на нежния пол нека се насочат към по-изчистените модели без щампи. Винаги избирайте меките и качествени материи, обграждащи тялото ви с чувствена лекота. Ограничете лъскавите и бляскави материи, като можете да си позволите някои атрактивен детайл, но никога като основен елемент.

Ако смятате, че талията не е най-силното ви място и искате да я прикриете, не избирайте широки дрехи с тази цел. Заложете на подходящите кройки, които привличат погледите в друга посока. Идеална за пролетта е роклята с V-образно деколте, която се разкроява в долната си част и създава усещане за стил и елегантност. Не забравяйте и аксесоарите. Подходящият аксесоар е незаменим помощник за всяка дама.

03.06.2011, 19:00 Автор: prekrasna.bg


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: