1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СЪВЕТИ
Модерни по време на криза!


<b>Модерни по време на криза!</b>

Точно по време на криза ние имаме нужда от самочувствие, от настроение, както и да бъдем забелязани! Своите съвети как да бъдем модерни в кризисно време за vestnikat.bg дава варненският дизайнер Наси Илчева.


С откриването на пролетта се забелязва едно голямо пъстроцветие, което аз характеризирам като ухание на багри и цветове. Хит сред тъканите за лятото са всички видове цветя като рози, момини сълзи, зелени храсти. При цветовете пък се налагат пастелните тонове и най-вече розовото, жълтото и зеленото.

Пролетното настроение се подчертава от аксесоарите. Най-актуалният атрибут към дрехите отново се оказва цветето. То може да бъде изработено от най-различни тъкани, от шифон и от органза, съчетано с мъниста, перли и брокат.

Съветът на дизайнера с дългогодишен опит е да не изхърляме старите си дрехи, а да ги поосвежим. На позабравената ни рокля от преди две години, например, можем да сложим едно цвете в различен цвят, което да контрастира.

Друг вариант, за да обновим старите си дрехи, е да променим формата им - например, да скъсим някоя дълга рокля или панталон.

За добро настроение можем да слагаме цветя навсякъде- в косите, по реверите, важното е да се чувстваме добре.

„Не забравяйте, че добрият външен вид е ключ към успеха!", напомня Наси Илчева.

02.05.2011, 13:17 Автор: Олга Добрева


СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: