1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ЛЮБОПИТНО

Над 500 рокери откриха мото сезона във Варнарокери

Над 500 рокери откриха Мото сезон 2011 във Варна днес. Любители на силните усещания се присъединиха и от други градове - Пловдив, Добрич, Шумен, Бургас, Казънлък, Балчик. Най-старият експонат сред возилата бе „Балканче 50”,произведено в края на 60-те години.

„Има мотори от “направи си сам” до последните модели, които са излезли сега. Всичко е въпрос на възможности, важно е да има желание за каране”, разказа един от организаторите Петър Лазаров. „Тръпката е огромна, веднъж като се усети и трудно се отказва човек”, допълни моторджията, който кара от 11 години.

Най-малкият участник бе Габрина Стойчева на 10 години от Варна. Момиченцето се включи със своя чопър. Към старта на рокерския сезон се присъедини и кметът на града Кирил Йорданов, който пожела на всички моторджии да карат безопасно и да пазят околните. На тръгване всички участници получиха благословия от варненски свещеници за здраве и безаварийно придвижване по пътищата.

Сборният пункт на рокерите бе Цирковата площадка във Варна. Те се отправиха към бившия стадион „Юрий Гагарин”, продължиха до базар „Левски”, през стадион „Черно море” и преминаха през централните улици на града. Крайна точка на рокерите е курортът Камчия.

Още снимки в "Галерии"

09.04.2011, 13:23 Автор: Олга Добрева


Тагове: рокери, мотори, сезон

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА