1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СПОРТ

”Одесос” играе за чест

Нямаме амбиции, отсече Симеон Христов
Двама тежко контузени след мача с МФК ”Варна”


Одесос

"След това, което се случи в мача с МФК "Варна" твърдо заявявам, че нямаме никакви амбиции за държавната титла по футзал", отсече наставникът на "Одесос Хидроремонт" Симеон Христов. Той бе категоричен, че просто ще играят за чест в оставащите мачове.

В първият двубой от финалната четворка, "одесосци" бяха грубо ощетени от реферите Траян Енчев и Живко Димитров и в крайна сметка паднаха с 0:3 от съгражданите си. При 0:0 съдиите не отсъдиха чиста дузпа за "Одесос" за нарушение срещу Павел Адамов. Освен това през второто полувреме реферите набързо свириха 6 фаула, МФК "Варна" получи правото да изпълни дълга дузпа, която Бойчо Марев превърна в гол и откри резултата. Когато нарушенията трябваше да бъдат в полза на "Одесос" обаче, съдиите често си затваряха очите. Именно при една такава ситуация, разиграла се пред очите на Енчев, бе обърнат глезена на Влади Гочев, а той дори не отсъди фаул.

Утре "Одесос" излиза от 16,00 часа в зала "Владислав" във вторият си мач от финалната четворка срещу столичния "Академика". Твърдо мача пропуска Петър Караджов, който е с контузия в глезена. Гочев пък до последно ще бъде под въпрос и има вероятност да играе на инжекции. "Аз лично съм противник на това той да рискува здравето си. Няма смисъл", заяви Христов.

От 18,00 часа пък е другият двубой между МФК "Варна" и "Левски София-Запад".

08.04.2011, 12:37 Автор: Йордан Фотев


Тагове: футзал

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics