1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Екзотични котки дефилират в Двореца

Регистрирани до момента са 85 собственици на котки от България, а останалите 60 идват от чужбина.
В предстоящата изложба обаче могат да вземат участие дори собственици на домашни любимци


персиец

Абисинска, бенгалска, британска, девон-рекс, европейска късокосместа, корниш-рекс, курилски бобтейл, мейн-кун, персийска, сфинкс, турска ангорка, шотландска клепоуха, екзотична късокосместа. Това са най-луксозните и екзотични породи котки, които се очакват да дефилират  в Двореца на културата и спорта във Варна. Те ще са звездите на международната лицензирана изложба, организирана от Съюза на фелинолозите в България на 16 и 17 април. Изложението е под патронажа на кмета Кирил Йорданов и съдействието на варненската община.

Регистрирани до момента са 85 собственици на котки от България, а останалите 60 идват от чужбина. В двата дни на изложбите котките ще бъдат оценявани от международни съдии от Геармания и Латвия.

В предстоящата изложба обаче могат да вземат участие дори собственици на домашни любимци, които не притежават сертификати за родословие. Те ще имат шанс да получат експериментално родословие, в което котката, която притежават, ще бъде вписана като първо поколение. Това може да се случи единствено след като съдийската бригада прецени дали домашният любимец притежава присъщите характеристики на своята порода.

За първи път, в чест на китайската година на заека и котката, до участие в изложбата ще бъдат допускани и декоративни зайци.

02.04.2011, 19:08 Автор: ПВ


Тагове: изложба, котки

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics