1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СПОРТ

”Моряците” взривиха дискотека

Триото бразилци най-дейни на дансинга в чалготеката
В клуба регистрираха рекордни приходи от билети


футболисти

Футболистите и щабът на "Черно море" поляха по подобаващ начин успеха с 1:0 над ЦСКА. "Моряците" се изсипаха в една от елитните дискотеки в града, а още с влизането си предизвикаха бурните реакции на останалите посетители, които започнаха да скандират "бий чорбата по главата, бий, бий, бий". По време на цялата вечер диджеят не спря да сипе поздрави за героите, а най-честото пожелание бе за нова победа над "армейците", този път в София за Купата на България. Макар играчите да получиха разрешение да консумират алкохол, повечето от тях се въздържаха или удариха по едно малко. На дансинга обаче бяха сред най-дейните. Противно на очакванията обаче, номер 1 сред танците не бе героят в срещата Дончо Атанасов, а триото бразилци Марко Тиаго, Адемар Жуниор и Самуел Камазола. Те предизвикаха фурор, танцувайки нещо средно между бразилска самба и нашенски кючек, събирайки погледите на останалите си съотборници. 

"Моряците" изкараха в дискотеката до ранните часове, но проблем с това нямаше. Наставникът Стефан Генов възнагради възпитаниците си с почивен ден след триумфа над "армейците". "Играчите си заслужиха почивката с доброто представяне. Те са млади хора и имат нужда да разпуснат. Още повече, след като са си свършили по отличен начин работата", обясни Генов пред "Позвънете: ВестникЪт". Въпреки победата, в "Черно море" стоят здраво стъпили на земята. Стефан Генов бе категоричен, че продължават да играят мач за мач, без да преследват някакви свръх високи цели като атакуване на евротурнирите. 

"Аз съм реалист човек и не слагам каруцата пред коня. Ние в момента имаме различни приоритети от това да излезем на всяка цена в Европа. Искаме да си оправим базата, да изградим добър отбор, да наложим собствени юноши в състава и чак тогава да преследваме участие в турнирите на Стария континент. Виждате сега у нас има доста отбори, които са тръгнали за Европа, но нямат добре изградени състави. Ще отидат там, ще играят два мача, ще ги бият и с това ще се приключи. Какъв е смисълът от подобни участия", запита риторично Генов. Той откровено си призна, че на този етап "Черно море" все още няма нужния отбор, за да играе успешно в чужбина. "Да, искам да играем в Европа, но тогава, когато сме готови за това. В клуба работим усърдно за подобряването на всичко, но е нужно време", каза още треньорът.

В клуба пък регистрираха рекордни приходи от продажба на билети през този сезон, научи "Позвънете: ВестникЪт". В канцеларията на "Тича" отчетоха продадени близо 7000 входни талона по 6 лева, или общо към 42 000 лева. Въпреки това обаче, в "Черно море" няма как да излязат на печалба от двубоя, тъй като играчите си заслужиха добрите премии с играта в неделя. 

21.03.2011, 21:33 Автор: Йордан Фотев


Тагове: футболисти, дискотека

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: