1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СПОРТ

Крият миди от Венци Стефанов

Гонзо и Цонко пеят ”Боят настана” в кръчма


гонзо

Официален мач между "Калиакра" и "Левски" нямаше, но пък след това ръководителите на двата отбора си спретнаха здрав купон в една от механите в Каварна. Това разкри пред "Позвънете: ВестникЪт" кметът на рок столицата на България Цонко Цонев. В отрупаната маса с ястия са преобладавали морските деликатеси. "Нагостих Георги Иванов-Гонзо, Ясен Петров и администратора на "сините" Райко Якимов с прекрасен калкан по специална рецепта. Освен това имаше миди с ориз и разбира се бяло вино. Прекарахме си много добре. Хубаво се повеселихме. Не спряхме да пеем патриотични песни като "Боят настана" и "Край Босфора шум се вдига", разказа преживяната вечер Цонев.
Той поднесе извиненията си, че на купона не е бил поканен президентът на "Славия" Венци Стефанов. "Голяма грешка от моя страна, чувствам се виновен. Чрез "Позвънете: ВестникЪт" искам да поднеса на Венци искрените си извинения за това, че го пренебрегнах. Ако трябва да съм честен, мислех си да го поканя, но не успяхме да намерим толкова много миди в Каварна. Той, Венци обича да си похапва и щеше да ни изяде всичко, за нас нищо нямаше да остане. Обещавам следващия път, ако намеря повече миди и него да го поканя", каза още кметът на Каварна.
Иначе Цонев сподели, че поне засега бойкотът на "Калиакра" няма да продължи. "Сега предстоят по-важни неща. Националният отбор има мач с Швейцария, на Боби Михайлов му предстои да стане член на изпълкома на УЕФА", каза още финансовият благодетел на "Калиакра". Той коментира и изказването на Антони Здравков, че може да напусне тима. "Тони е много добър специалист и човек. Ако иска, може да остане в Каварна през цялата си кариера", допълни Цонко Цонев.

20.03.2011, 21:20 Автор: Йордан Фотев


Тагове: мач, купон, Цонко, Гонзи

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Адолф
21.03.2011; 15:03
Журналистът защо не е писал, че Цонко Цонев беше пиян като мастия?!
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center