1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СПОРТ

ЦСКА на колене

Стефан Генов изнесе урок на своя колега Радуканов
”Черно море” би с един точен удар във вратата


мач

"Черно море" постави ЦСКА на колене, след като наставникът на "моряците" Стефан Генов изнесе тактически урок на своя колега Милен Радуканов. Треньорът на варненци проведе мача по възможно най-добрия начин, неутрализира силните страни на "армейците" и изведе своите възпитаници до победата. Генов очевидно бе наясно, че тръгне ли да се надиграва ще загуби и взе трите точки, излъгвайки своя съперник.
"Черно море" излезе с доста дефанзивна тактика, в която имаше цели трима опорни халфове. Те обаче успяха да спечелят битката в средата на терена, неутрализирайки играта на креативните футболисти на съперника. Поради тази причина, нападателите на "армейците" Килиън Шеридън и Спас Делев в дълги периоди от мача оставаха изолирани - топки почти не стигаха до тях. Това улесни защитата на "моряците" и вратаря Илко Пиргов, които имаха доста спокоен двубой, предвид името на противника. Разбира се, при това условие хубав мач нямаше как да стане, но както е наложено да се казва "целта оправдава средствата". Е, в крайна сметка "моряците" постигнаха целта си. Те не нападаха кой знае колко много - за това говори и фактът, че за 90 минути имаха един единствен точен удар в рамката на вратата, при който падна и победният гол.
Преди почивката срещата бе равностойна, а през втората част Генов заложи тактическия капан, който щракна в 79-ата минута. Наставникът на "Черно море" нареди на своите да се приберат отзад и да изтеглят футболистите на ЦСКА възможно най-напред. Притискани от времето, "армейците" се оголиха и тогава Дончо Атанасов ги наказа.
Освен с хитростта на Генов, домакините спечелиха с много хъс, себераздаване и воля за победа. Те влизаха по-здраво в единоборствата от своите съперници, показвайки по-голямо желание за победа. Постигнаха я. За удоволствието на пълните трибуни.

20.03.2011, 21:06 Автор: Йордан Фотев


Тагове: ЦСКА, мач, Черно море

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics