1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СПОРТ

Кмет чака батални сцени във Варна

Феновете на ”Черно море” няма да издържат некадърника Ивайло Стоянов, предупреди кметът на Каварна
Без двубой ”Калиакра” - ”Левски”, ако Боби Михайлов не смени наряда за ”Тича” на петричкия рефер


Фенове

Ако от БФС оставят Ивайло Стоянов да свири мача между "Черно море" и ЦСКА, то има огромна опасност да станем свидетели на батални сцени във Варна, предупреди пред "Позвънете: ВестникЪт" кметът на Каварна Цонко Цонев. Именно поради тази причина той заплаши, че ако до днес от родната централа не променят наряда на рефера от Петрич, то неговия отбор няма да излезе на терена в домакинството си на "Левски". "Стоянов е доказан некадърник, който е в съдийството само защото мишока Коце Костадинов го толерира. Опорочи нашето домакинство със "Славия" и вместо да го накаже, Коцето го сложи на най-важния мач от кръга. Иска да го прави международен рефер. Но с подобен двубой експерименти не бива да се правят, тъй като това е изключително опасно. Ако Стоянов не бъде сменен, то в неделя във Варна ще станем свидетели на много грозни сцени. Ще бъде страшно", предупреди Цонев.
Кметът на Каварна се аргументира, че с отсъжданията си съдията ще нагнети публиката и ще създаде напрежение. "На мача ще има две огромни агитки на "Черно море" и на ЦСКА. Времето е хубаво и стадион "Тича" ще бъде пълен. Ще стане празник, който Стоянов ще развали. Това ще създаде напрежение по трибуните и не ми се мисли какво ще се случи. Феновете на "моряците" вече три пъти гостуваха в Каварна - прекрасни привърженици. Изключително темпераментни и верни. Много жалко ще бъде в неделя едно смешно реферче да им развали празника. Не става въпрос, че ще подкрепя ЦСКА. Просто той е некадърник и толкова си може", каза още градоначалникът.

Според Цонев предстоящият уикенд ще бъде много важен за целия български футбол. По неговите думи, ако от БФС не вземат нужните мерки, то в понеделник България може да осъмне без футболна централа. "Аз ви гарантирам, че "Калиакра" няма да излезе на терена, ако рефера във Варна не бъде сменен. Така няма да има мач по телевизията и БФС ще плати неустойка от 200 000 лева. Вече съм изпратил официални документи, с които съм информирал централата за решението ни. Очаквам смяната на съдията да направи Боби Михайлов. Той може да подходи адекватно към ситуацията, преценявайки възможностите. На едната везна е изхвърлянето от футбола на един некадърен рефер, а на другата са несъстоял се мач в Каварна и инциденти във Варна", допълни Цонко Цонев.

17.03.2011, 12:25 Автор: Йордан Фотев


Тагове: черно море

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center