1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Слух ”разцепи” ГЕРБОрлин Симеонов и Пламен Пенев

Вътрешен заговор тресе варненския ГЕРБ. Този слух усилено пълзи в града от началото на седмицата. Особена сила мълвата придоби по време на вчерашното заседание на местния парламент. В основата на интригата се спрягат имената на съветниците от генералската партия Пламен Пенев и Орлин Симеонов. Двамата събирали подкрепа от свои колеги, за да свалят от председателския пост в Общинския съвет Николай Апостолов. 
Запознати твърдят, че нито един от двамата няма да фигурира в листите на партията за предстоящите избори. Това била и причината за сговора. За Пенев още от лятото се говори, че лично Бойко Борисов е против лансирането му за партията. Според съветници, пожелали анонимност, Пенев и Симеонов не можели да се гледат, но общата им цел ги накарала да се сдушат.
Новината за евентуално предателство свари неподготвен председателя на Общинския съвет Николай Апостолов. Той отхвърли напълно възможността да се готви заговор срещу него. Апостолов прехвърли цялата отговорност за плъзването на подобни слухове върху опозицията. "Това, което правим в съвета, явно не е по вкуса на хората, които са свикнали да управляват Общинския съвет по скрит и задкулисен начин. Ние работим явно, открито и всичко става достояние на хората в нашия град. Колегите от нашата група са единни и сплотени. Това са пусканици, които целят да създадат вътрешни съмнения и противоречия", заяви Апостолов.
Според Пламен Пенев разпространяването на подобни слухове е пълна глупост. Той смята, че партията е силна и няма никакви индикации за разцепление. Самият Апостолов бил "много хубав" и нямало защо да се сменя. Привидно изненадан остана и Орлин Симеонов. "Глупости. Само така мога да коментирам подобни твърдения", каза той.

09.03.2011, 21:52 Автор: Десислава Димитрова


Тагове: ГЕРБ, Орлин Симеонов, Пламен Пенев

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics