1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Задник заработва 5 бона на месец

Глобиха 1000 лв. травестит, той взема по 80 на час
Градинката зад Катедралата очаква завръщането на Денислав


П:В

1000 лева глоба отнесе 37-годишният травестит Денислав Петров. Мъжката проститука със сигурност няма да има проблеми със събирането на сумата, защото според собствените му показания той заработва няколко пъти повече на месец. "Дамата" сподели пред магистратите, че се продава срещу 80 лева на час. Елементарната математика сочи, че ако мъжът в рокля има по двама клиенти на денонощие, месечният му доход ще е около 5 бона.

Денислав е поредното мъжко "момиче", което попадна под ударите на закона за безделничество. Пълният текст в Наказателния кодекс е, че като пълнолетно и работоспособно лице в продължително време не се е занимавал с общественополезен труд, но е получавал нетрудови доходи по неморален начин. Освен това не е декларирал доходите си и не плащал никакви данъци върху тях. По този параграф във Варна съдят всички проституиращи мъже и жени. През последната половин година Варненският районен съд глоби с по 1000 лева още петима травестити, които предлагат ласки в градинката зад Катедралата. А Денислав отнесе наказанието си навръх женския празник 8 март.

Според твърдението на Районна прокуратура-Варна, Денислав е проституирал от септември 2010-а до 3 февруари тази година. Не се знае как точно е изчислено това време, защото по данни на полицията попрестарелият професионалист досега е бил задържан 10 пъти и преди вчерашната си присъда има съставени 10 предупредителни протокола. Според униформените присъдата няма да накара нежния мъж да смени професията си. Един от осъдените през септември негови колеги-Йосиф, беше категоричен, че ще се върне отново на улицата. И логичното му обяснение беше, че няма друг вариант да печели толкова много пари. Сега Йосиф е отново на "линия" и чака клиенти на старото си "работно място". Денислав, който е родом от Силистра, също няма намерение да се върне в родния си град и да си търси друга работа. Колегите му го очакват да се върне в най-скоро време сред тях.

Ако Денислав не е доволен от наложената му глоба, може да я обжалва пред Окръжния съд.

08.03.2011, 21:11 Автор: Лиляна Трънкова


Тагове: съд, травестит

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center