1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СПОРТ

Коко Динев скочи на ”Черно море”

Домакините мокриха нарочно терена преди мача, обяви босът на ”Локомотив”
Това са глупости, които не отговарят на истината, отвърна Стефан Генов


мач

Босът на "Локомотив" (Пловдив) Коко Динев скочи на "Черно море", обвинявайки "моряците" в некоректни действия преди срещата между двата отбора, която завърши 1:1. Според мъжа на фолкпевицата Емилия, варненци са направили всичко възможно срещата да се проведе при възможно най-лошите условия. "Нормално ли е да мокрят терена преди срещата? Явно на домакините им харесва да ритат в калта. Получи се битка, но на този терен нямаше как да стане друго. Условията бяха отвратителни", заяви Динев. Иначе той обяви, че е доволен от представянето на своите играчи и допълни, че продължават с всички сили да гонят класиране за евротурнирите.
"Това са пълни глупости, които дори не желая да коментирам. Чудя се как изобщо му е хрумнало на Коко Динев подобно нещо. Твърдението, че сме мокрили терена преди мача, е абсолютна лъжа. Ние положихме максимални усилия в дните преди срещата, за да приведем терена в приличен вид. Времето обаче бе лошо. До скоро имаше сняг. Опитахме се да го изчистим и горе-долу успяхме. Ние сме техничен отбор, който се опитва да играе по земя. Вече не изритваме топката на високо и лошият терен пречеше и на нас, не само на съперниците ни", заяви наставникът на "Черно море" Стефан Генов.
Той сподели, че двубоят му е харесал, но не и крайният резултат. "След като останахме с 10 души, бе трудно, тъй като "Локомотив" са много класен тим. Мисля, че все пак можеше да стигнем до трите точки, но в последните минути на мача бяхме разконцентрирани. Евентуалният ни успех щеше да бъде равносилен на геройство. Момчетата заслужават поздравления за старанието. До край преследваха победата. Нямам никакви претенции към реферите. Всичко, което отсъдиха, го имаше. Не виня моите футболисти за грешките, тъй като във футбола няма безгрешни хора. Продължаваме напред, не е станало нищо фатално", допълни старши треньорът на "моряците".
Голмайсторът за "Черно море" Георги Божилов пък, който отбеляза във втори пореден мач, обяви, че е обиден от отношението към него. "Когато вкарвам, ме търсите за интервюта, а иначе винаги ме определяте за най-слабия на терена. Не искам да говоря. Гледам да си върша работата, а вие коментирайте каквото искате", заяви Божилов.

06.03.2011, 20:48 Автор: Йордан Фотев


Тагове: черно море

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center