1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Кирил Йорданов откри кампанията сиКирил Йорданов

До месец Варна ще има действащ Общ устройствен план, това заяви кандидат-кметът на Варна, издигнат от ГЕРБ, Кирил Йорданов на състояла се пресконференция днес по повод откриването на предзиборната му кампания.

Той сподели, че един от основните елементи на кампанията му, ще бъде ефективната  комуникацията. "Ще заложа на срещи, срещи и пак срещи." подчерта той, като  припомни, че такива вече са проведени с работещите в различни   сфери.

Дългогодишният кмет на Варна зяви, че цели победа, и за разлика от останалите претенденти  няма да изразходва голям финансов ресурс за скъпоструващи концерти и плакати, а билбордове ще бъдат поставени в по-късен етап. По думите му практиката досега показвала, че скъпата кампания излиза още по-скъпо на хората след това.

 Йорданов коментира и нелегалното набиране на гласове от страна на останалите кандидати, като поясни, че злоупотребяващите могат да бъдат разпознати по опроверженията им.

 За общия устройствен план на Варна, кандидат-кметът изтъкна, че  процесът по приемането му вече е финализиран и по думите му огромна заслуга за това има Павел Димитров, който е успял в законовите срокове да предаде плана за разглеждане. В рамките на  10 дни се очаква да излезе решението на Националния  експертен съвет по устройство на територията и регионална политика, а след приемането на общия устройствен план на Варна ще  стартира  процесът на   включване на  строителните инициативи и привличане на потенциални инвеститори.

30.09.2011, 17:19 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Кирил Йорданов, кмет, кампания

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center