1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СПОРТ

Господ знае съдбата на Сашо ЯневЯнев

"Само Господ знае съдбата на Сашо Янев и това къде ще играе той през тази година", заяви Симеон Варчев на пресконференция днес след въпрос за нашумелия трансфер на национала. Както е известно Янев отхвърли оферти от "Лукойл" и "Левски" и чака за такава от чужбина. Ако не се стигне до нея обаче талантът ще остане в Черно море и тази година. Днес се разбра също, че клубът със сигурност ще вземе участие и в новото първенство, като е намерен спонсор на тима, но Симеон Варчев не пожела да каже кой е той. 

"Дефакто: ВестникЪт" написа преди близо месец, че най-вероятният благодетел на варненския клуб ще бъде аптечният бос и кандидат кмет Веселин Марешки.

Стана ясно още, че в Морската ни столица ще бъде създадена Аматьорска баскетболна лига. Нейните създатели са Борис Борисов и Денислав Коцев. В нея право на участие имат всички желаещи, стига да са над 18 години.  Във всеки отбор може да играят най-много трима картотекирани състезатели. Идеята е да се популяризира баскетболната игра и да се даде възможност на бивши състезатели отново да се радват на допира с играта.

30.09.2011, 15:12 Автор: Манчо Петков


Тагове: Сашо Янев баскетбол

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: