1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
КРИМИНАЛЕ

ГЕРБ цака конкуренциятаАврен

Партия ГЕРБ саботира кандидата за кмет на община Аврен Красимир Тодоров, издигнат от коалиция "За нашето бъдеще", научи ДеФакто:ВестникЪт. 

За задкулисните игри на партията в редакцията ни сигнализира Галина Янева - упълномощеното лице на коалицията, която е регистрирала в избирателната комисия  кандидатите за кмет на селото, на общината и листата за общински съветници. Документите за регистрация на кандидатите са подадени в законовия срок още на 19 септември тази година, разкри Янева. Тя предостави на ДеФакто:ВестникЪт и документите, които удостоверяват това.

 Дни по-късно обаче партия ГЕРБ, която също издига свои кандидати там , подава жалба в ЦИК срещу регистрацията. В този момент Велин Жеков - председателят на ОИК в Аврен, принуждава свои колеги да впишат следната забележка в документите на "За нашето бъдеще" - " Липсва пълномощно на представляващото лице". Забележката е вписана със задна дата, потвърди Янева. "Ако нямах пълномощно, нямаше изобщо да ми издадат протоколи за регистрация", категорична е тя.

Жалба срещу ОИК Аврен, с чието копие разполагаме, вече е изпратена до ЦИК. Освен това от коалицията искат оставката на Велин Жеков и извинение от членовете на ГЕРБ, които са заявили, че " Вие сте една селска коалиция и нямате право да пускате жалби срещу ГЕРБ". 

Жалба, Регистрация за коалиция,Регистрация за общински съветници, Регистрация за кметства

30.09.2011, 15:08 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: ГЕРБ, саботаж, Аврен

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center