1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СПОРТ

Още 1 национал от Черно мореАлександров

Стожерът в защитата на „Черно море“ Александър Александров получи покана от временния селекционер на България Михаил Мадански. Сашо е включен в разширения състав на националния отбор за контролата с Украйна в Киев на 7 октомври и последната евроквалификация с Уелс на 11 октомври.
„Александров е сред моите избраници. Отдавна ми прави добро впечатление, намира се и в прекрасна за един футболист възраст – 25 години. В момента не мога да ви кажа дали ще играе. Вероятно ще го използвам срещу Уелс, ако върнем някои играчи при младежите“, заяви Мадански. При положение, че Сашо се появи на терена в някой от двата двубоя, ще запише дебют за трикольорите. Както е известно, преди години бранителят бе поканен в държавния тим от Пламен Марков за контролен мач, но единствен от 18-те не влезе в игра.
В качеството си на постоянен селекционер на младежите на България Михал Мадански разкри още, че в неговото полезрение са петима от „Черно море“. „Това са Росен Колев, Веско Марчев, Румен Николов, Илиян Капитанов и Виктор Митев. Росен, виждате, че игра срещу Холандия, а Марчев и Румен ги знам какво могат. Капитанов е интересен футболист и ще започна да го викам, а Митев съм го канил и следя развитието му. Християн Попов отпада“, допълни Мадански. Очаква се за евроквалификацията с Люксембург на 11 октомври в състава да попаднат Колев и Марчев и евентуално единият измежду Николов и Капитанов. Срещата в Ловеч ще ръководи помощник-треньорът Аян Садъков, тъй като Мадански е ангажиран с “А“ отбора.

29.09.2011, 15:00 Автор: Манчо Петков


Тагове: Александров

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: