1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Цар Киро се ползвал с политическа протекция”цар” Киро

През годините над Кирил Рашков - Цар Киро е имало политическа протекция, коментира и.д. министър на вътрешните работи Веселин Вучков, но отказа до посочи имена, пише dariknews.bg. Той обаче допълни, че няма впечатление ГЕРБ да се е възползвала от Рашков. Вучков коментира още, че след изтичането на 72-часовия срок ще му бъде поискана най-тежката мярка -  задържане под стража. 

 „Има събрани достатъчно свидетелски показания, които съдържат достатъчно доказателства, за да се започне реално наказателно преследване срещу това лице. Те са събрани дори преди той да бъде привлечен като обвиняем. Това знам от прокуратурата. Прокурорът ще внесе за налагане на постоянна мярка на Рашков, която може би ще се гледа в петък следобед. 

„Вътрешното ми убеждение е, че със сигурност върху него е имало някаква закрила от страна на институциите. Било с познанства с представители на обвинителната власт, с политици. Възможно е много от тях, които сега искат оставки да са ползвали именно неговите изборни услуги. Това изобщо не го изключвам”, коментира Вучков. 

„Но ние работим само на базата на факти и на конкретна ситуация. Сега трябваше да се справяме с една конкретна гореща ситуация и това е актуалния дневен ред в момента. Всичко останало са приказки”, допълни той.

Източник: dariknews.bg

28.09.2011, 17:08 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: цар Киро, политика, протекция

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics