1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СВЕТЪТ

Извънземните идватЛетящи чинии

Три гигантски кораба с извънземни пътуват към Земята. Срещата ни с тях ще е съвсем скоро - през ноември, изчислиха учени от Изследователския център на SETI, цитирани от „Weekly World News".

Не бързайте да се радвате, че мечтата ви да видите НЛО ще се сбъдне, защото намеренията на извънземните не са ясни.

Пришълците, които наскоро минали покрай Юпитер, са засечени от системата HAARP, базирана в Аляска. Единият от корабите им е широк 200 мили, останалите са по-малки.

Учените са категорични, че става дума за извънземни кораби. През ноември 2011 ще са достатъчно близо, за да се видят с оптичен телескоп. Американското правителство е наясно със „събитието".

Наскоро скандалният сайт „Уикилийкс" разкри множество секретни документи, които доказват, че НАСА и високопоставени американски фигури са информирани за пътешествието на трите кораба. Даже се подготвя план за унищожението им.

Според „Уикилийкс" има достатъчно доказателства, че инвазията на НЛО е започнала - нещо, което от SETI са предрекли.

Специалисти се позовават на китайски източници, разкрили снимки на НАСА от Луната, на които се виждат не само човешки следи и стъпки.

На естествения спътник на Земята дори имало човешки труп, вероятно донесен от извънземен кораб. Д-р Кен Джонсън твърди, че американски астронавти са намерили и фотографирали древни руини от неестествен произход.

Източник: profit.bg

28.09.2011, 11:29 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: извънземни, земя

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА