1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Арестуваха цар Киро”цар” Киро

Кирил Рашков - Цар Кирое задържан в Пловдив, съобщи за Дарик директорът на пловдивската полиция старши комисар Тодор Чонов. Повдигнати са му обвинения за заплаха за убийство, за което законът предвижда шест години затвор.

Заканата е отправена към човек от Катуница. По непотвърдена информация от прокуратурата става въпрос за 19-годишния Ангел Петров от селото, който бе прегазен, а обвиняем за престъплението е 55-годишния Симеон Йосифов.

Арестът на Рашков е по подадена жалба срещу него на 23 септември вероятно от бащата на Ангел. По случая работи Районна прокуратура.

Кирил Рашков снощи е бил на преглед в болница "Свети Георги" в Пловдив, с оплаквания за болки в сърдечната област. Това съобщи за Дарик директорът на здравното заведение доцент Карен Джамбазов. Рашков е отказал да му правят всякакви манипулации. Той не е останал в болницата, уточни доц. Джамбазов.

Рашков е задържан за 72 часа.

На 23 септември микробус прегази 19-годишния Ангел. В превозното средство пътували приближени на Кирил Рашков. Автомобилът е бил управляван от 55-годишнияСименЙосифов. Часове след това почина и 16-годишният Павел. Тези случаи провокираха напрежението в Катуница и искането Кирил Рашков да бъде изселен.

28.09.2011, 09:55 Автор: dariknews.bg


Тагове: цар Киро, арест, Катуница

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center