1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
БЪЛГАРИЯ

Половин метър бюлетина за изборитеИзбори

546 мм. ще бъде дължината на бюлетините за изборите за президент на 23 октомври, а при евентуален балотаж тяхната дължина ще е 90 мм.

С решение на Централната избирателна комисия (ЦИК) от септември са променени част от техническите характеристики на бюлетините заради броя на регистрираните кандидатски листи.След като на 17 септември 2011 г. изтече срокът за регистрацията на кандидатите в ЦИК, се разбра, че в изборите ще участват 18 двойки.

Печатниците "Мултипринт" ООД и "Демакс" АД са поканени от Министерския съвет да печатат бюлетини за изборите за президент на 23 октомври, съобщиха от Агенцията за обществени поръчки. Избраната процедура е договаряне без обявление. Това се налага, тъй като в последния момент е променена дължината на бюлетините, мотивира се възложителят.

Заради наближаващата дата на изборите и необходимостта да се организират доставките на хартия и останалите дейности по отпечатването и разпределението на бюлетините сроковете за провеждане на търгове за избор на печатница е невъзможно да бъдат спазени, са мотивите на МС да обяви договаряне без обявление.

Източник: dnes.bg

27.09.2011, 11:48 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: бюлетина, избори, дължина

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics