1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

”България ер” няма да лети до Русия?Самолет

Bulgaria Air заслужава да й бъде наложена забрана за полети за Русия предвид скандала с отмяната на полетите от България за Санкт Петербург и Москва. Това заяви руският министър на спорта, туризма и младежката политика Виталий Мутко, предаде РИА Новости. 

Мутко каза, че инцидентът с руските туристи, които не можаха да се завърнат в Русия заради финансов конфликт между туроператора Алма Тур и авиопревозвача, ще се отрази на българския туристически пазар. „Това е спор между две български юридически лица – туристическата компания и авиопревозвача, главния авиопревозвач на страната и какво общо имат гражданите на Русия с това? Редовният самолет, не чартърният, няма право да не лети. Транспортната компания беше длъжна да превози нашите граждани с тези билети“, каза руският министър. Мутко подчерта, че авиокомпанията е причинила преди всичко огромни щети на самата себе си. 

Ние и Асоциацията на туроператорите на Русия ще подкрепим всички санкции и жалби, които ще подадат пострадалите в съдебните инстанции, каза Мутко. Това е просто мошеничество, заяви руският министър.

Източник: dnes.bg

27.09.2011, 10:59 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: "България ер", полети, Русия

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics