1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Костадинов: Това е само началотоКостадин Костадинов

Репортер на ДеФакто:ВестникЪт успя да раговаря с кандидатът за кмет на „Варна утре” Костадин Костадинов минути преди той да бъде арестуван като подбудител на протестите. 

Костадинов заяви, че насилието поражда отмъщение и че това е само началото на протестна вълна, която, за разлика от останалите български протести, няма да спре дотук. „Полицията допусна да бъдат убити двама души. Полицията не върши това, за което и се плаща, и за което ние си плащаме данъците, и тогава хората вземат правото си в свои ръце, това не е насилие, а отмъщение”, категоричен бе той. Пред нас той поиска оставките на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и главен комисар Калин Георгиев като отговорни за трагедията в Катуница.

На същото мнение бе и друг протестиращ. Тодор Иванов - военен с 15 години службa, сподели пред ДеФакто:ВестникЪт, че  иска да живее в цивилизована европейска държава, където децата да растат здрави и да не срещат насилие, да не бъдат тормозени и убивани по този жесток начин. Рокерът изрази своето възмущение към органите на съдебната власт. По думите му, много членове на правораздавателната система са част от сложни корупционни мрежи. Иванов допълни още, че „шефовете на полицията са продажни и са марионетки в ръцете на престъпни босове”.

 Бившият военен сподели, че моторджиите възнамеряват да създадат организирана група, осигуряваща защита на населението, и при подобен жесток акт няма да чакат ненавременната намеса на полицията, а циганите няма да останат безнаказани

26.09.2011, 22:30 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Костадин Костадинов, арест, кандидат-кмет, протест

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА