1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ЛЮБОПИТНО

Българин най-секси вегетарианец?Вегетарианец

Българин има сериозни шансове да бъде обявен за най-секси вегетарианец в Европа, съобщи БиТиВи. 27-годишният Христо Христов от Разград е един от финалистите в онлайн конкурс, провеждан от Международната организация за етично отношение към животните PETA. Победителят ще бъде обявен в понеделник.

Христо участва за втори път в този конкурс. Преди шест години е сред 16-те най-секси вегетарианци на Стария континент, сега е сред двамата финалисти при 500 кандидатствали. 

Казва, че участва не само заради шоуто, но и за да представи идеите си за етично отношение към животните: „Според мен точно това се цели - да се даде поле за изява, да се покаже, че вегетарианството е ок и един много по-хуманен начин на живот”.

27-годишният разградчанин не яде храна от животински произход от почти 10 години: „Голяма част от любимите ми групи са вегани и пеят, че не е много хубаво за сметка на нашия егоистичен апетит да страдат невинни същества. Не исках по никакъв начин да съм замесен с убийствата и експлоатацията на животните и така и реших да пробвам нещо ново”.

Младежът е завършил Икономическия институт в София, занимава се със скейтборд, йога и фитнес, редува живот в България с работа в чужбина за различни периоди.

Източник: БиТиВи

24.09.2011, 13:16 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: вегетарианец, секси, конкурс

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics