1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СВЕТЪТ

Организират детски боеве в Англияengland

Полицията на Острова е започнала разследване във връзка със сигнал за участието в свободни боеве на деца на възраст между 5 и 8 години, пише news.bg, позовавайки се на световните медии.

Според данните скандалните прояви се организирали в клуб в Престън.

Разследването е започнало, след като правоохранителните органи сенатъкнали назаписв интернет от подобен бой, състоял се на 10 септември във въпросния клуб. На записа ясно се вижда как децата се борят на ринга, заобиколени от възрастни зрители.

Управителката на клуба Мишел Андерсън заяви, че децата само се борели, което било позволено от закона. „Това не са боеве в клетка, децата просто се борят, никой никого не е пребивал", поясни тя. По думите й самият бой много се харесвал и на децата.

Според Андерсън мероприятието е абсолютно законно. Тя поясни, че заснетата борба е била само една, а в останалите схватки са участвали само борци. Тя е категорична, че около събитието се вдига прекалено много шум от хора, които нищо не разбират от спорт.

Въпросната борба беше коментирана и от бащата на едно от участвалите момчета. По думите му детето не е било в опасност, а самата борба се е провеждала под наблюдението на родителите.

22.09.2011, 14:09 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Деца, боеве, полиция

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics