1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СПОРТ

Боги Марев премина в ОдесосМарев

Отборът на „Одесос-Хидроремонт“ се подсили с двама играчи за стартиращия тази събота градски шампионат на Варна по футзал. В състава бяха привлечени Виктор Викторов и Благовест Марев, които досега бяха сред асовете на разпадналия се шампион на България МФК "Варна". С тях класата на тима се вдига и той се превръща във фаворит за спечелването на местното първенство, което пък ще го прати във финалната четворка на държавното.

„През миналата година показахме добри игри и добър футзал. Искаме да продължим във възходяща линия и ако можем, да се изкачим нагоре. Всичко е въпрос най-вече на работа. Смятам, че имаме отбор, който може да играе една от съществените роли в шампионата или поне така се надявам. Всичко си зависи от нас“, заяви  треньорът на „одесосци“ Симеон Христов.
Тази събота неговите подопечни играят с „Ескана“ в 13,30 ч. в зала „Владислав“. През новото първенство отборите ще са осем и ще се срещат по три пъти помежду си. Първите два тима в крайното класиране играят с двата софийски за определянето на държавен шампион.
„Одесос“ очаква утре да пристигне новата екипировка. Тя е последен модел на „Kappa“, а фланелките са прилепнали по тялото. Екипите ще са в два цвята – бяло и черно.

21.09.2011, 15:42 Автор: Манчо Петков


Тагове: Боги Марев Одесос

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: