1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Екзотични котки ще мерят сили на изложбакотки

На 24-25 септември Дворецът на културата и спорта ще стане домакин на Vи VI Международна лицензирана изложба на котки, организирана от съюза на Фелинолозите в България, научи Дефакто:ВестникЪт. Събитието е под патронажа на кмета Кирил Йорданов и със съдействието на Община Варна.

В предстоящата изложба право на участие имат и собственици на домашни любимци, които не притежават сертификати за родословие. Те ще имат шанс да получат експериментално родословие, в което тяхната котка ще бъде вписана като първо поколение. Това може да се случи само след като съдийски състав прецени дали домашният любимец притежава присъщите характеристики на породата.

До момента регистрираните за участие котки са 80, като част от тях идват от чужбина – Русия, Украйна, Германия, Гърция. Записването ще продължи до последния момент.

На изложбата ще бъдата представени различни екзотични и редки породи котки , като абисинска, бенгалска, девон-рекс, корниш-рекс,курилски бобтейл, медйн-кун, донски сфинкс и много други.

20.09.2011, 21:14 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Фелинолози, котки, изложба

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА