1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Магарето Марко представи листата сиМарко

Кандидатът за кмет- магарето Марко представи листата на общинските съветници на своята партия, научи Дефакто:ВестникЪт. Копитният кандидат беше издигнат преди около 2 седмици от „Общество за нова България”.

Марко ще бъде официален кандидат на “Общество за нова България” и е водач на листата за общински съветници. Живото магаре набира все повече почитатели, които го спират на улицата и искат да се снимат с него, казват от предизборния щаб. Повечето хора го сравняват с действащите политици.

„За разлика от депутатите, Марко ще действа в полза на човека, защото такава е природата му”, заяви неговият говорител Валентин Великов.

„Ако варненци решат да гласуват на инат, ще го пратят на балотаж”, категоричен е Великов. Той разказа, все повече хора спират Марко на улицата и искат да се снимат с него.

Магарето Марко отговаря на всички условия за бъдещия пост на градоначалник . То е на 22 години от град Варна. Родено е на  паметната дата 10 ноември 1989г.

Въпреки крехката си възраст клепоухият кандидат - кмет е напълно наясно с проблемите на морската столица, тъй като е израснал в центъра на града.

Единствените слабости на бъдещия кмет са морковите и хубавите магарици.

20.09.2011, 18:16 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Марко, магаре, кандидат, кмет

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics