1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Проститутки за Берлускони и приятелиБерлускони

Осем човека са обвинениот италианската прокуратура за това, че са „снабдявали" с проститутки италианския премиер Силвио Берлускони, пише news.bg.

Според следствието заподозрените се занимават с подбор на млади момичета за Берлускони и негови бизнес партньори снадеждата да получат хубава работа или други облаги.

На този етап към министър-председателя няма предявени претенции във връзка с обвиненията срещу тези мъже. Неговите адвокати, типично в техен стил, реагираха мигновено и изразиха позицията на италианския премиер, според която той никога не е знаел нищо за дейността на въпросните обвиняеми.

Прокуратурата в Бари разследва случай с бизнес с елитна проституция, който се ръководи от местния бизнесмен Джампаоло Тарантини. Самият Тарантини се намира в затвора в Неапол по обвинения за помагачество - предполага се, че той е поискал от Берлускони 800 хиляди евро, а замяна на това ще даде лъжлива информация на прокурорите в Бари.

Според следователите, Тарантини е доставял момичета за вечеринки на италианския премиер през 2008 и 2009 година.

Силвио Берлускони многократно е отхвърлял твърденията, че е устройвал оргии. По думите му това са били най-обикновени обеди. „Това са обикновени приятелски събирания", се казва в изявление, разпространено от адвоката на премиера Николо Гедини.

източник: news.bg

16.09.2011, 14:07 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Берлускони, проститутки

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center