1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СПОРТ

Страх от ”Черно море” мъчел ”Локо”

Идват във Варна психически затормозени, смята Милен Бакърджиев
Фамозният плеймейкър мачка пловдивчани преди 22 години


футбол

Равностоен мач и 2:0 за "Черно море" срещу "Локомотив" (Пловдив). Това е прогнозата за предстоящия двубой от "А" група на фамозния плеймейкър на "моряците" от 80-те години Милен Бакърджиев. Бившият полузащитник смята, че пловдивчани са психически затормозени и на това се дължат словесните им атаки през последните дни. "Очевидно е, че ги мъчи голямо напрежение. За това говорят за съдията и за други странични неща", заяви Бакърджиев. Той обясни и защо прогнозира победа за "Черно море". "По принцип и "моряците", и пловдивчани винаги са били технични отбори, които не се притесняват да атакуват. Смятам, че "Локомотив" ще се хвърли в атака и ще получи гол, което ще наклони везните в полза на домакините. Иначе не е изключено още в самото начало гостите да останат с човек по-малко на терена. Както казах, те ще излязат с голямо напрежение върху плещите си и това може да избие в негативна посока", заяви също един от най-техничните футболисти в историята на клуба.
Преди 22 години той взема участие в най-голямата в историята победа на "Черно море" над "Локомотив". На 26 ноември 1988 г. "моряците" размазват на "Тича" своя съперник с 6:1, а Бакърджиев е неудържим за противниковите футболисти. Халфът плете атака след атака за удоволствие на пълните трибуни. "Никога няма да забравя този двубой. Беше в края на есенния полусезон. Условията бяха тежки, но с представянето си сгряхме публиката. Това бе един от тези мачове, в които на един отбор му се получава абсолютно всичко. На невероятно ниво игра и защитната линия, и халфовата линия, и нападението. Просто ги надиграхме по абсолютно всички показатели. След това заради страхотното представяне, настроението в тима бе приповдигнато по време на цялата зимна пауза", спомни си Милен Бакърджиев.
"Е, подобен резултат трудно би се повторил, но не мисля, че е невъзможно. По принцип пловдивските отбори са такива, че от тях всичко може да се очаква. Това се отнася и за "Локомотив", и за "Ботев". Както вече казах, те са привърженици на атаката, но това крие и своите рискове. Както могат да бият с 2-3 гола, така могат и да паднат със значителна разлика. В крайна сметка обаче, във футбола рядко нещо се повтаря. То и за това футболът е толкова интересна игра", заключи Милен Бакърджиев.  


01.03.2011, 22:35 Автор: Йордан Фотев


Тагове: "Черно море", "Локо", мач, страх

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА