1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Осъдиха французин, не правел сексСекс

Французин, който 21 години не е правил секс с жена си, ще трябва да й плати 10 хиляди евро за нанесени морални щети, отсъди съдът. В страната на любовта явно и Темида поставя секса на първо място.

Французин получи съдебна заповед да заплати на бившата си жена близо 10 хиляди евро за нанесени нематериални щети от липсата на достатъчно секс по време на брака им. 51-годишният получава санкцията по член 215 от Гражданския кодекс на страната, според който сключилите брак двойки трябва да „споделят живота си". Съдията по делото, заведено от съпругата, пък е интерпретирал това съгласно максимата, че сексуалните взаимоотношения са част от брака - ерго, обвиняемият трябва да бъде глобен. Воала!

Всъщност следим историята с двамата съпрузи от доста време - самата молба за развод е подадена от жената преди две години, като в нея посочената причина за раздялата е нищожният сексуален живот. Тогава съд в Ница отсъди в полза на съпругата и назова единствено мъжа за отговорен за развода. Това обаче се оказа недостатъчно за ненаситницата и тя заведе иск за нанесени щети срещу вече бившия си. Настояването й бе за 10 хиляди евро като компенсация за „липсата на секс в продължение на 21 години брачен живот". И въпреки че адвокатите на съпруга пледираха за здравословни проблеми като пречка за креватната активност на клиента си, това се оказа недостатъчно пред сляпото правосъдие.

Източник: bnews.bg

08.09.2011, 11:13 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: французин, съд, глоба

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center