1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Баща кара сина си да си изкопае гробПолиция

Бургаски полицаи разкриха убийство, извършено в село Дъбник преди 4 години Разследването показало, че 62-годишният И.Х. „поръчал" убийството на собствения си син. За „изпълнител" на деянието той избрал зет си Н.Х. Двамата измислили план, по който да действат. Те завели 33-годишния С.Х. в гориста местност, разположена на 7 километра североизточно от руенското село Сини рид, под претекст, че ще търсят ценни исторически предмети в намиращата се там могила.

Зетят завел сина в гората на предварително избраното място и му поръчал да започне с разкопките. След като дупката била изкопана, С.Х. е ударен с метална бухалка по главата, а после тялото му е затрупано с множество камъни. Първоначалните данни за изчезването на С.Х. датират от 21 януари 2007 година, когато е образувано досъдебно производство за отвличане.

Тялото е открито в местността на 4 септември тази година в напреднал стадий на разложение. Направената ден след това аутопсия безспорно доказала, че става дума именно за изчезналия през 2007 година С.Х. Срещу бащата и неговия зет са повдигнати обвинения за убийство. Задържани за 72 часа, предстои по-късно днес да бъде поискан и постоянен арест.

Източник: news.bg

07.09.2011, 13:14 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: Бургас, разкрито убийство

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics