1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СПОРТ

Викторова и Филипова първи на плажаплажен

Виктория Викторова и Диана Филипова спечелиха четвъртото издание на международния студентски турнир по плажен волейбол, който се проведе от 3 до 5 септември в Лозенец. Състезанието традиционно се организира от Департамента по спорт  на Софийския университет "Св. Климент Охридски". 

Участие в студентската надпревара взеха 18 мъжки и 10 женски двойки. България бе представена от Софийския университет, УНСС, ТУ София, Лесотехническия университет София, ТУ Варна, Варненския икономически университет и Шуменския университет. В турнира се включиха и студенти от Словакия, Румъния и Турция. 


Първото място при жените бе спечелено от варненската двойка от Шуменския университет Диана Филипова и Виктория Викторова. На второ място остана вторият отбор на Шуменския университет Деница Димитрова и Ралица Колева. Призът за трето място завоюва отборът на Словакия Ивана Ярошова и Петя Кардошова. 

При мъжете победители в турнира станаха Мирослав Андонов и Борислав Йорданов от Варненския икономически университет. На второ място се наредиха близнаците от Софийския университет Николай и Михаил Атанасови. На трето място останаха Дилян Великов и Ивайло Кирчев също от Варненския икономически университет. На състезанието бяха раздадени много награди - плажни чанти, футболни топки, тениски и бонбони за всички победители. Те получиха и финансови средства. Между полуфиналните мачове бе проведен първият кръг на конкурса Мис и Мистър Лозенец.

06.09.2011, 14:42 Автор: Манчо Петков


Тагове: Викторова Филипова плажен волейбол

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА