1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
СВЕТЪТ

Пиян захапа питон. Два пътиПитон

Полицията в град Сакраменто, Калифорния арестува мъж, който ухапал дълъг един метър питон и му причинил тежки наранявания, съобщи Би Би Си. Полицията получила сигнал за нападението в северната част на града. Дейвид Сенк /54 г./ е бил открит да лежи на пода. Докато полицаите се опитвали да говорят със Сенк, свидетел го обвинил, че два пъти е ухапал питона.

На питона е трябвало да бъде извършена спешна операция, отстранени са две ребра. Управителката на центъра за грижи за животните в града каза, че ухапванията са били толкова жестоки, че са стигнали почти до черния дроб на змията. “Тя се възстановява. Оперирахме я и мисля, че й спасихме живота”, каза Джина Кнеп.  Сенк е задържан за осакатяване на животно. От ареста мъжът каза пред журналисти, че не помни нищо от инцидента и има проблеми с алкохола. 

“Направил съм това? Ако откриете собственика, му кажете, че много съжалявам. Ще платя всички разходи по лечението”, каза Сенк. Засега никой не е потърсил питона и влечугото все още се намира в центъра за грижи за животните. 

Източник: dnes.bg

 

05.09.2011, 14:05 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: САЩ, питон, нападени

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics