1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Мъж застреля жена си и се самоубиПолиция

58-годишен мъж застреля 49-годишната си съпруга и се самоуби, съобщват от полицията в Шумен. Кървавият екшън се е разиграл късно снощи в Нови пазар, а сигналът бил подаден от 15-годишния син на семейството, който открил телата на родителите си. 

Мъжът гръмнал жена си, с която живеел на семейни начала, с незаконно притежаван пистолет „Валтер-РРК” – калибър 7,65, след което се е самоубил. При обиск в жилището са открити незаконно притежавани 5 пълнителя за автомат „Калашников”, 5 прави пълнители за автоматично оръжие, един пълнител за пистолет, две мерни пластини, два оптични мерника и 511 бойни патрона от различен калибър.На 29 август 58-годишния мъж  вече е бил задържан за 24 часа в районното полицейско управление в  Нови пазар заради произведени от него два изстрела със законно притежаван пистолет в стената на помещение  с цел да сплаши жена си.

При претърсването тогава са намерени незаконно притежавани ловна пушка, патрони, затвор за дълго оръжие, цев за дълго оръжие и оптичен прицел. По случая е образувано досъдебно производство. Районът е отцепен, извикан е и психолог за консултация на непълнолетния им син.

03.09.2011, 12:24 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: мъж, стрелба, съпруга, убийство, Нови пазар

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics