1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СПОРТ

Съдийска сеч на ”Тича” плаши ”Локо”

Реферите се страхуват от ръководството на ”Черно море”, обяви Атанас Узунов
Готови сме да се борим срещу 14 души, заяви треньорът Неделчо Матушев


черно море

Съдийска сеч плаши ръководството на "Локомотив" (Пловдив) преди предстоящото гостуване на "Черно море" във Варна, обяви пред "Позвънете: ВестникЪт" административният директор на пловдивчани Атанас Узунов. Бившият международен рефер бе категоричен, че с отсъжданията на тройката е свързано единственото му притеснение относно гостуването на "Тича". "Всички знаем как се развиват мачовете на "Черно море" във Варна, едва ли е нужно аз да обяснявам. Преди година си изпатихме, когато Ахмед Ахмед добута домакините до победата. Честно казано, моля се сега да е по-различно. Дано ни оставят да играем футбол. Това е единственото нещо, което искам. Не се ли намесят съдиите, вярвам, че ще победим. Ние успяхме да сглобим качествен отбор, който се бори за най-високите позиции в шампионата. Винаги излизаме единствено и само за победа, без значение името на съперника. Едно нещо ме успокоява - че мачът ще го дават по телевизията. Това до някаква степен трябва да възпре реферите от аванти за домакините. Би било твърде жалко да се изложат пред цяла България", заяви Узунов. "Не знам дали в "Черно море" работят добре със съдиите и честно казано не ме интересува. Според мен обаче реферите се плашат от шефовете на варненци и за това свирят по този начин на стадион "Тича", допълни ръководителят на пловдивчани. 
На неговото мнение бе и наставникът на "Локомотив" Неделчо Матушев, който също заяви, че съдийството го плаши. "Ако кажа, че не очаквам реферите да бутат "Черно море", ще ви излъжа. Виждате какви са реакциите на хората от "Пирин" след мача им с варненци. И на всичкото отгоре, двубоят бе в Благоевград. Щом реферите навън помагат на "Черно море", какво ли остава за срещите във Варна. Мога да ви гарантирам обаче, че ние сме готови да се борим дори срещу 14 души. Каквото и да бъде съдийството, "Локомотив" ще преследва яростно трите точки. Повече обаче се вълнувам от метеорологичните условия в неделя, а не от реферите", заяви старши треньорът на черно-белите.
Според Матушев, лошото състояние на тревната настилка на "Тича" ще бъде в ущърб на неговите възпитаници. "За съжаление това е положението в България. На много места по това време от годината терените са плачевни, не е само във Варна. От този тъжен факт губи играта. Няма как хората да гледат хубав футбол в калта. При такива условия се получава една борба, в която е важно да излъжеш противника. Иначе "Черно море" са силен отбор, един от най-добрите в "А" група. От доста време играят в един и същ състав и са сработени. Очаквам много тежък сблъсък. Ние обаче ще се подготвим максимално добре", каза още наставникът на "смърфовете". От лагера на "Локомотив" обявиха, че ще бъдат подкрепяни от поне 300 привърженици във Варна. "Нашите фенове ни следват навсякъде и ние винаги се чувстваме като домакини, независимо от това в коя точка на България е мачът", добави Матушев.


28.02.2011, 22:37 Автор: Йордан Фотев


Тагове: Черно море

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА