1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СПОРТ

Нов договор за Илко Пиргов

Остава в ”Черно море” още две години
Влюбен съм във Варна, отсече стражът


Илко Пиргов

Илко Пиргов ще бъде награден с нов договор за добрите си изяви, съобщиха пред "Позвънете: ВестникЪт" от ръководството на "Черно море". Настоящият контракт на вратаря изтича през лятото, но скоро ще получи предложение да го удължи. "Доволни сме от представянето на Пиргов. Искаме да го задържим поне още два сезона в отбора", коментираха от щаба на "моряците". 
Самият страж призна, че все още не е получил оферта за преподписване на договора си, но бе категоричен, че този факт не го притеснява. "Предполагам, че скоро ще разговарям с шефовете. Честно казано, спокоен съм. Нямам намерение да напускам, тъй като се чувствам щастлив във Варна. Мисля, че това е най-доброто място за живеене в България и цялото ми семейство е влюбено в града", сподели Илко пред "Позвънете: ВестникЪт". Той призна, че желае един ден да заиграе в чужбина, но не на всяка цена. "Вече веднъж бях в Румъния, но там се опарих. За това, за да се реша отново да отида зад граница, трябва да получа наистина изгодно предложение от сериозен клуб. На този етап обаче всички мисли са ми насочени към "Черно море". Да играем силно до края на шампионата и да стигнем до евротурнирите", призна още играчът с №26 в състава на "Черно море".
Пиргов обяви, че е абсолютно спокоен преди двубоя с "Локомотив" (Пловдив) в неделя и е уверен в успеха на неговия тим. "Локото" нито ме притеснява, нито ме плаши. Не мисля, че са нещо особено. Хвалят им селекцията, но аз не виждам да са взели кой знае какви футболисти. Излизаме и ги побеждаваме. Дано само времето да е хубаво до мача, за да направим няколко стойностни тренировки на хубав терен. Ще затвърдим добрата игра от мача с "Пирин" с три точки и срещу пловдивчани", изрази увереност Пиргов.


28.02.2011, 22:35 Автор: Йордан Фотев


Тагове: черно море

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center