1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СВЕТЪТ

Арестуваха чичо на Барак ОбамаОбама

Чичо на президента на САЩ Барак Обама бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние. 67-годишният кениец Онианго Обама е задържан от имиграционните власти в североизточния щат Масачузетс, съобщи news.bg позовавайки се на АП.

Той бил арестуван миналата седмица във Фреймингам, след като спрял лошо и една кола едва не се врязала в неговия автомобил.

Проведеният от полицията тест установил два пъти по-високо от разрешеното съдържание на алкохол в кръвта му. "Мисля да се обадя в Белия дом", отговорил Онианго Обама, когато бил попитан от полицаи дали иска да говори по телефона.

Оказало се, че 67-годишният кениец пребивава незаконно в Съединените щати. Имиграционните власти  издали по-рано заповед той да бъде екстрадиран в Кения.

Онианго Обама е полубрат на покойния баща на Барак Обама (който също се е казвал Барак Обама) и брат на Зейтуни Обама - леля на президента на САЩ, която получи миналата година право на политическо убежище в страната, след като преди това бе издадена заповед за нейното депортиране в Кения.

Жената прекарала шест години нелегално в САЩ.

30.08.2011, 15:51 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Барак Обама, екстрадиран, Кения

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА