1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ЛЮБОПИТНО

Жоро Бекъма печели избиратели във ВарнаПълна Лудница

Жоро Бекъма ще печели избиратели във Варна тази и утре вечер, научи Дефакто:ВестникЪт. Представленията са част от турнето на "Пълна лудница", което се провежда за първи път тази година. 

По време на пресконференция в морската столица кандидатът за президент сподели, че ще печели избиратели не с кебабчета, кюфтета и лютеница, а с предизборната си платформа, която се състои в 12 точки.

"Гарантирам че всички обещания, които съм дал ще бъдат изпълнени, не в рамките на 4 години, а за 1-2 месеца", каза кандидат-президента. "Кампания набира все повече сила, хората ще гласуват за мен. Наистина в Бургас почти ме избраха, може би защото съм роден там", добави Бекъма. 

До момента от турнето на "Бекъма-Президент" са минали 6 концерта в Пловдив, Стара Загора и Бургас. Остават концертите във Варна, Русе и в Перник. "Успехът, който има турнето е невероятен. Имахме много малко време да го подготвим, около месец", заяви продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Жителите и гостите на Варна ще имат възможността да гледат двучасовото шоу, в което актьорите пеят и танцуват. Представленията на Пълна Лудница под надслов: „Бекъма - Президент” са на 30 и 31 август от 21 часа на сцената на Летения театър във Варна. 

30.08.2011, 15:32 Автор: ДеФакто:ВестникЪт


Тагове: Жоро Бекъм, турне, кандидат-президент

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics