1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
КРИМИНАЛЕ

Инцидентът с туриста - мистерия!?Турист
Още снимки тук

Остава в опасност живота на 17-годишния поляк, който в неделя сутринта падна върху стълбище в хотел “ВИВА” на “Златни пясъци”. Момчето е хематом на черепа и счупена челюст.

Никой все още не е наясно какво е довело до инцидента, показа репортерска проверка на ДеФакто:ВестникЪт. След разговор с Костадин Терзиев, управител на хотела, стана ясно, че момчето дори не е било гост на “ВИВА”.”Изобщо не мога да си представя какво е търсел на това място”, заяви пред наш репортер Терзиев. Плексигласовата конструкция, която се е счупила при падането, е покрив на аварийно стълбище на клуба на хотела. За за падне върху нея обаче туристът е прескочил парапет, висок около 1,50 см. Остава неясен и маршрутът на момчето. Покрай почивния комплекс минава пътека, но тя е без изход. Височината на стълбите, върху които е паднал младежът, е 8 метра.

По-нататъшната ни проверка установи, че името на момчето е Адам Кубис и той е бил гост на хотел “Зора”, разположен на около километър от “ВИВА”. По думите на управителката, момчето се е държало съвсем нормално, участвал е в купони с група приятели, но като цяло са се съобразявали с правените им забележки за шум. От посещението си в “Зора” научихме, че за да се окаже в близост до “ВИВА”, момчето вероятно се е виждало със своята приятелка, която е отседнала в съседния “Афродита”. Между двата хотела обаче преки пътеки няма.

Случаят с Адам е поет от Районна прокуратура. В момента текат разпитите на приятелката и момчето, с което пострадалият е делял стая. Техните показания трябва да хвърлят светлина върху въпроса как Адам се е озовал във “ВИВА”. От районна прокуратура все още отказват да разкрият има ли взета кръвна проба и какъв е нейният резултат, но по подозренията на Костадин Терзиев, момчето е било пияно до безсъзнание, за да се стигне до такъв нелеп инцидент. Адам Кубис трябваше да отпътува за Полша утре, твърдят от хотел “Зора”.

29.08.2011, 14:58 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: турист, поляк, паднал, опасност за живота

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics