1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ЛЮБОПИТНО

Откраднаха перуката на Бекъма

Спешно доставят реплика на най-известната прическа в България
Варна е Пълна Лудница утре и вдругиден


Бекъма не изпуска от ръце ценната перука

 С най-голямо нетърпение очакват пристигането си във Варна 2 от звездите на Пълна лудница - Мария Сапунджиевжа и Албена Михова, които са родом от морския град. Мария дори взе малкия си син Марко със себе си, за да са заедно пред варненската публика. Мама Божка споделя, че ако можеше би останала цяло лято в родния си град, че и през зимата. След кратка репетиция в Летния театър актьорите ще се готвят за най-разбиващото си представление до до момента
Турнето  на Бекъма и компания набира скорост, а спектакъла от  вечер на вечер става все по-силен за радост на публиката.Дребни премеждия притесняват актьори и екип. Най-напред още в Пловдив Геро разтегна коленни връзки по време на танц, но никой от зрителите така и не разбра. След втория концерт в Стара Загора пък гримьорския екип с ужас установи липсата на най-ценното си притежание – перуката на Жоро Бекъма. Образът превзел умовете на цял един народ е немислим без специфичната си прическа. Спешно от София беше докарана подобна перука, която да замести изчезналата /най-вероятно отмъкната от фен на „футболиста”/. Артистите отмарят с плуване, масажи, а и с посещение на най-добрите заведения. В Бургас  на сцената на караоке бара се изявиха Мария Игнатова, Кольо Гилъна, Геро и дори Маги Халваджиян, който направи дует с Геро с парче на Сигнал. Впечатлен от  стълпотворението от таланти Маги не пропусна да ги призове да мислят за България търси талант 2.

Представленията на Пълна Лудница под Надслов „Бекъма - Президент” са на 30 и 31 август от 21 часа на сцената на Летен Театър Варна.

Не ги пропускайте!

29.08.2011, 11:53 Автор: Борис Касиков


Тагове: пълна лудница, бекъма, мария игнатова, мария сапунджиева, маги халваджиян

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА