1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

Аксаково празнува!Аксаково

След броени минути започва футболната среща между децата на ФК "Аксаково" и ФК "Черно море" на градския стадион в Аксаково, научи Дефакто:ВестникЪт. Инициативата е част от празника на града, който се отбелязва днес. 

По традиция последната неделя на август е празникът на град  Аксаково.

Тази година жителите, гостите и приятелите на града празнуват заедно с артистите от местните самодейни формации.

Празникът започна още  в 9.30 ч. тази сутрин с отлужването на молебен за здравето и благоденствието на жителите и гостите на гр. Аксаково в църковния храм "Свето Успение Богородично".

Денят премина с игри за най-малките, изложба на художествени творби на местни автори и дегустация на вино от избата на село Генерал Кантарджиево.

Друга атракция по повод честването на града бе дрифт шоу. Любителите на екстремното каране от клуб "Аксаково екстрийм" се развихриха в центъра на градчето.

Тържествата по случаи празника на Аксаково продължават.

В 19.00 ч. е началото на гала концерта с участието на ТС "Аксаково", ТС "Изворче", ПГ "Вдъхновение". На празничната сцена ще се качи кавалджията Иван Чомаков и певиците от фолклорната формация "Гласовете на Аксаково". В програмата са предвидени и участия на певческа група "Тракийка"и на майстора на акордеона Павел Димитров.

За по-младите жители и гости на градския празник ще танцуват хип-хопърите от "The Center", изпълнители на латино и рокендрол танци.

Краят на честванията ще сложи оркестър Камчия в 21.00 ч. след фойерверк шоуто.


28.08.2011, 16:58 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Аксаково, празник, концерт, футбол

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА