1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ЛЮБОПИТНО

„Любовта е лудост” получи морско кръщениеЛюбовта е лудост

Традиционно морско кръщение усториха на участниците и гостите на фестивала „Любовта е лудост” домакините във Варна, съобщава standartnews.com.

На организираната от тях разходка в разбуненото море с кораба на ВМС „Капитан I ранг Димитър Добрев” те им спретнаха морска церемония с импровизираната свита на Нептун.

На стъпилите на борда за първи път им се наложи да изпият глътка оцет и да получат имена от морската фауна със съответния сертификат. Под тризъбеца на Нептун се престрашиха да преминат Луиза Григорова, която получи морското име Илария, Ивайло Захариев беше именуван Калкан, а Биляна Петринска се сдоби с морското име Моруна.

Поради бурното море, тази година плаването беше в сравнително спокойните води на Варненското езеро, а на борда бяха повечето наши добре познати звезди от екрана.

Сред тях се открояваха и младите имена на българското кино Иван Ласкин, Александра Сърчаджиева, Йоана Буковска и Ивайло Захариев. Други млади звезди от сериала „Стъклен дом” Луиза Григорова и Явор Бахаров пък вдигнаха пред това паника на борда, след като изпуснаха кораба, който отплава от Морска гара без тях.

Наложи се организаторите да покажат, че могат да решат и този казус, като изпратиха катер на БЧК, който ги взе от брега и ги отведе до кораба, след което се проведе още една сложна операция – прехвърлянето им от единия на другия борд при развълнуваното море.

След успешното прекачване на закъснелите, появата им на флагманския кораб бе отпразнувана шумно с много бяло вино и деликатесни мезета. Денят за участниците и гостите на фестивала след морската разходка продължи до късните часове с винена вечер и огнено шоу.

 Източник:Стандарт Нюз

28.08.2011, 16:41 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: "Любовта е лудост", морско кръщение, актьори

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код: