1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

ГЕРБ вече има президентска двойкаГЕРБ

ГЕРБ има президентска двойка, която ще бъде обявена следващата неделя (б.р.- 4 септември). Това каза пред журналисти заместник-председателят на партията Цветан Цветанов, който е ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ. Пред журналисти Цветанов твърдо отрече той да присъства в двойката, съобщава standartnews.com.

Ръководството на партията откри ремонтирания си офис с водосвет, извършен от отец Кирил от църквата „Св. Николай”. Иконите, които ще закрилят Централния офис на партията и служителите му, са на Св. Иван Рилски и на Св. Георги Победоносец.

„Искам да благодаря на архитектите за добрия дизайн, на строителите за огромната работа, която свършиха и всичко, което бяха поели като ангажимент да бъде свършено в срок. Това, което днес правим, е началото на предстоящата кампания за местни избори и за президент. Искам да благодаря на фондация „Конард Аденауер”, фондация „Хайнс Зайдел”, защото те са партньори в налагането на граждански инициативи, които, разбира се, ние успяваме да популяризираме, съвместно с тях, а и да покажем действително добрите политики, които се стараем да реализираме”, заяви Цветанов. В офиса работят 23-ма души.

Идния вторник в новия офис ще бъдат представени последните 65 от кандидат-кметовете на ПП ГЕРБ за страната, каза още Цветанов. Слоганът на ГЕРБ в предизборната кампания е "Градим България".

Всички пресконференции ще бъдат правени тук, с което ще дадем възможност действително на нашите структури и на нашите симпатизанти и членове да се чувстват като част от голямата политическа фамилия, наречена ГЕРБ, каза още шефът на предизборния щаб.

 Източник: Стандарт Нюз

28.08.2011, 16:33 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: ГЕРБ, президентска двойка, избори

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
FULLMAX Center