1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ТЕМАТА

Посейдон се разбушува!Бурно море

Бурно вълнение се развихри по цялото варненско крайбрежие в събота. Червен флаг бе сложен на почти вскички плажове в града и прилежащите му курорти.

„За щастие днешния ден премина без инциденти, нямаме пострадали”, заяви за Дефакто:ВестникЪт Иван Иванов- управител на ДКЦ I „Св. Климентина” и началник на медицинските екипи по курортите.

Почиващи по плажовете не липсваха, въпреки че бяха по-малко от обичайното за почивния ден. Единици от тях се престрашиха да се потопят в морската вода. 

Силният вятър и високият прибой на Аспаруховия плаж станаха причина за отлагането на днешните гонки от ветроходната регата "Friday 13th", съобщиха организаторите.

Температурата в морската столица днес е 27 градуса, а поривите на вятъра достигат до  6 м/с от изток-североизток. Вълнението на морето е 3-4 бала, градусите на водата достигат до 24-26 градуса.

Утрешният неделен ден също се очертава ветровит с вълнение, предупреждават синоптиците. За щастие ще бъде слънчево с максимална температура за Варна отново около 27 градуса.

27.08.2011, 17:38 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Посейдон, вълнение, вятър, плаж

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА