1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
СВЕТЪТ

Австриец изнасилвал дъщерите си 40 годиниТормозена жена

Австрийската полиция разследва човек, заподозрян, че е държал в плен, пребивал и сексуално малтретирал двете си дъщери в продължение на 40 години, предава "Ройтерс".

80-годишният мъж, който живее в северния град Браунау, държал двете си жени заключени в малка кухня. Там те спели на дървена пейка. Обвиняемият многократно казвал на двете си дъщери, че ще ги убие и ги заплашвал с оръжие, се посочва в съобщение на полицията. Той им забранил да имат каквито и да било социални контакти, все още се изяснява дали те са били затворени през цялото време.

Жените, които сега са на 53 и 45 години, избягали, когато през месец май той се опитал да изнасили по-голямата и тя оказала съпротива. Бащата паднал на земята и не могъл да потърси помощ. Не е ясно къде се намира в момента бащата. Австрийски медии съобщиха, че той е в болницата на старчески дом. Полицията не съобщава дали дъщерите са родили деца от баща си. 

Историята напомня за случая с Йозеф Фрицъл, който разтърси Австрия преди три години. Фрицъл имаше седем деца от дъщеря си, която държа в плен. Той бе осъден на доживотен затвор през 2009 г.

26.08.2011, 12:43 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: австриец, дъщери, насилие

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics