1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
Reklamist.bg
ОБЩЕСТВО

ЕНП подкрепи Антон ЛуковМария Капон

Единна народна партия подкрепи кандидатът за кмет на Варна Антон Луков. Това стана ясно в сряда по време на пресконференция в морската столица, дадена от Мария Капон. Единна народна партия е регистрирана с решение на ЦИК за изборите за президент и вице президент, заяви председателят на партията, като допълни, че варненци първи научават новината.

Антон Луков, който е подкрепен ит от БДФ (Български демократически форум), ще води и листата за общински съветници на ЕНП. Друг представител, който ще бъде включен в предложенията за Общински съветници е председателят на клуба във Варна на ЕНП Кирил Георгиев. Младежът е познат на варненската общественост с участието си в инициативата за кръщаване на дупки, заедно с Николай Цветков.

"Листата ще бъде съставена от млади хора и нови лица, без договорки по конкретни сделки, както е в сегашния Общинския съвет", заяви бъдещият кмет.

Касим Дал няма да бъде вицепрезидент. Напусналият ДПС е обявил решението си преди няколко дни пред медия, припомни Мария Капон. Тя обяви, че в събота ще има партиен съвет на ЕНП, където ще бъдат избрани официално кандидатурите за преиздент и вицепрезидент. Капон заяви, че кандидатурата за вицепрезидент ще бъде изненада. "С Касим Дал сме започнали дългосрочен проект, който показава, че етнизирането и етническия вот е изключително вреден за страната", категорична е създателката на Единна народна партия.

По нейни думи подкрепата на кандидатурата на Кирил Йорданов на тези местни избори за кмет е унижение за избирателите на ГЕРБ

"На който му харесва такава монополна политика, трябва да подкрепи за четвърти мандат днес от името на новите управляващи старите олигархични интереси", добави председателят на ЕНП.

24.08.2011, 14:55 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: Мария Капон, ЕНП, Антон Луков, кандидат-

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics