1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Българските проститутки на протест?Проститутка

Проститутки от цялата страна са призовани за масов протест в София, пише bnews.bg

Жриците настояват за легализиране на най-древната професия, за да спрат постоянните акции на МВР, които приключват с 24-часови арести. "Призоваваме девойките от цяла България, които работят да дойдат в София и да изкажат мнението си и желанието си да се направи нещо за узаконяване на този вид професия - заявява пред една от жриците пред "Дарик".

"Правим го сега, тъй като има акция на МВР, в която постоянно прибират момичетата за по 24 часа.  Знаете ли какво са 24 часа в което и да е районно управление? Знаете ли каква мръсотия е там - бълхи, мръсотия, шест-седем момичета в една килия на цимента без одеяла, без абсолютно нищо. Престъпници ли са? Какви са? В света има 32 страни с легализация. Не мога да разбера защо в България не може да се случи. Защо неща, които са очевидни, да не са на светло и тогава да говорим за морал?", продължава емоционалната изповед на момичето.

От СДВР обаче контрират, че няма специална акция, а става дума за постоянна операция по линя на противодействие на проституцията.

За легализиране на проституцията за последно се говореше при предишното правителствено и дори в МВР имаше организирани дебати как да се случи това, но впоследствие идеята бе отхвърлена.

24.08.2011, 13:09 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: български, проститутки, протест, легализация

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
жена
24.08.2011; 14:42
Защо призовавате само девойки, а ние останалите ???
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics