1 EUR  1.95583 BGN        1 GBP  2.37042 BGN        100 JPY  1.39086 BGN        1 USD  1.41696 BGN       
FULLMAX Center
ОБЩЕСТВО

Избират управител на Онкодиспансераобщина Варна

Свикана е извънредна сесия на Общинския съвет, на която местните депутати трябва да гласуват избирането на временен управител на Онкодиспансера.Точката е единствена в дневния ред на 37-то заседание, което ще започне в 10 часа в зала "Пленарна".
Избирането на временен шеф се налага след кончината  на досегашния управител д-р Господин Игнатов.

Миналата седмица градският парламент  гласува две предложения за избор на временно изпълняващ длъжността управител на Онкодиспансера. Предложените кандидатури бяха две. Първата - на д-р Виолина Таскова, подкрепена  от кмета Кирил Йорданов. Второто предложение, дойде  от местния депутат Радослав Коев, той застана зад д-р Георги Кобаков, който и в момента изпълнява ръковдните функции в Онкодиспансера, тъй като е заместник- управител. „Нека да уважим желанието на д-р Господин Игнатов. Той е посочил човека, който да съхрани направеното от него в продължение на 10 години”, поиска от трибуната общинският съветник Радослав Коев.

 Припомняме местният парламент не успя да избере управител на лечебното заведение на миналата сесия. Нито една от двете кандидатури не успя да събере необходимите 26 гласа "за". 

Д-р Господин Игнатов почина на 17 август. Той беше управител на Онкодиспансера „Д-р Марко Марков"в продължение на 10 години. През последните няколко години д-р Игнатов активно работеше за това Варна да се сдобие с линеен ускорител.

24.08.2011, 10:50 Автор: Дефакто:ВестникЪт


Тагове: общинска сесия, Онкодиспансер, управител

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
КОМЕНТАРИ
Няма въведени коментари
_______________________________________________________________________________
име:


коментар:


код:


РЕКЛАМА
UniPark logistics